torstai 26. kesäkuuta 2014

Voi itku mikä keli meillä näin lomalla onkaan!

Oletin että saisin päivät pitkät makoilla Caran kanssa pihalla ja käydä treenaamassa koulun kentällä ralliliikkeitä mutta meneppä tonne vesisateeseen/lähes pakkaseen nyt sit treenaamaan..

Kohta lähdetään Caran vesijumppaan fysioterapeutille jossa onkin jo tokavika kerta, jaiks! En tiedä pyytääkö vielä käymään toiset viisikertaa kontrolloitavana, kallista mutta kieltämättä tehokasta hupia tää koiran hoitaminen.
Ja Mimillä kontrolli. Viime viikolla olin kyllä niin raadeltu kun ei tuo äkämä tuonne kissankoppaan mene tappelematta ja sen päivän jälkeen meillä olikin hajurakoa se vähintään 5m, raukkis pelkäs että mami tunkee taas pahaan laatikkoon ja vie ronkittavaksi. Onneksi vatsa on nyt taas toiminut, nyt vain kun löydettäisiin vatsalle sopiva ruoka!

Caran kanssa rallia ollaan treenattu säännöllsen epäsäännöllisesti lenkeillä. Voi että kun sais ne telineet jostain! Oon miettinyt että hamstraan IKEAsta ihan A4 -kokoisia valokuvakehyksiä jotka 'täytän' kotona ja pakkaan autoon koiran kanssa ja ajan läheiselle kentälle. Tai reppuun ihan miten vain, kuhan päästäis niitä kylttejä treenaamaan!
       Ollaan ukon kanssa mietitty myös 100% raakaan siirtymistä Caran ruoissa.. Hitusen kirvelee lompakossa mutta kun tuntuu ettei toi koira vaan jaksa pelkällä nappulalla..?

Laitan tänne vähän myöhemmin kuvia Caran vesikävelystä! Puhelin ei kommunikoi näin vanhan macbookin kanssa sitten millään.

Ja mielessä on taaaaaaaas ulkoasun muutos, ehkä jopa blogille uusi nimikin. Jotain värikästä mielessä! ;) Hyviä treenikelejä lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti