maanantai 9. kesäkuuta 2014

Motivaation kasvatusta

vuoden vanha kuva, jano tainnu tulla iltareenissä!
Nyt kun selkävaivat alkavat jäädä unholaan fysioterapeutilla käyntien myötä voi keskittyä taas siihen meille rakkaaseen - rallytokoon

Oon jo kahlannut yhdistyksen sivut uudelleen läpi näin yövuoroni päätteeksi + tutustunut antoisaan kennelliiton kisakalenteriin. Hyvältä vaikuttaa tulevan kesän ja syksyn anti. Nyt vielä jäsenmaksut kuntoon tän vuoden osalta, kurssille johonkin ja rahaa säästämään niin päästään ainakin AVO -luokkaan ens talveen mennessä mikäli pisteet antavat myöden! :-)

Jonkin verran sääntöihin tullut hienosäätöä + kylttien takominen tuntui jokseenkin hankalalta. Kovasti sai pohtia miten esimerkiksi 2 x täyskäännös vasemmalle toimii, mutta onneksi täällä yön pikku tunneilla saa pyöriä aulassa yksinään niin paljon kuin huvittaa!

Suunnittelinkin tuossa kauppareissua tällepäivää. Tarvitaan ainakin tolppia ja muutama teline 'kylteille'. Estettä en nyt keksi ja putki pitäisi varmaan muutenkin hommata joltain nettikirpparilta..
Kylttejä meillä onkin jo omasta takaa. Tulostin nyt vielä vain selosteet VOI ja MES luokkiin jotta liikkeitä voi tehdä vähän niinkuin pienenä ekstrana kotitreenien yhteydessä. Vaikuttavat vaan ihan hurjan vaikeilta, jaiks!

Ihanaaihanaaihanaa nyt vielä tuntuu että jaksaa aloittaa kisakauden. Meillä on tsemppaaja joukko kasvanut valtavasti ja fiilis on kieltämättä katossa!

Jos meillä on Riihimäen lähellä asuvia lukijoita niin tänne voi kertoa jos tahtoo tulla meidän kanssa kylttejä takomaan muutamina iltoina viikossa. Ajatuksena aluksi pitää treenejä Uramon ala-asteen kentällä, sekä Riihimäen urheilukentän läheisyydessä ilta aikaan, miten työt nyt antavatkin periksi. Vaihtoehtoina myös koirien koulutusalue tai jokin iso, hiljainen parkkipaikka. Kurssille kun ilmoittaudutaan niin siitä kerron vielä erikseen!

Ja mainittakoon vielä että täällä on kamerakuume! Mutta mistä rahaa, nyyh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti