perjantai 27. kesäkuuta 2014

Lemmenmäellä

Iski kauhea hinku päästä metsään. Lopelle ei viitsinyt lähteä ajamaan kun marsua saattaa joutua lähteä viemään sinne viimeiselle reissulle vielä illalla..

Pakkasin koiran autoon ja hurruuteltiin meidän vanhan kotipihan viereen lemmenmäkeen missä asuttiin reilu vuosi sitten.

Meidän autopaikalla oli joku vanha luuska mersu, mitään vanhoja tuttuja autoja en parkista löytänyt. Onkohan korkea vuokra ajanut muutkin pois naapurustosta vai olivatko vaan töissä.

Käveltiin pihatielle johon cara teki usein aamutarpeensa. Reaktio oli melkoinen kun aita haisi jotenkin tutulle.. :) vielä kivempi oli kävellä vanhaa reittiä metsän reunaan jossa pääsi vapaaksi ja kyllä toi nakki taitaa vanhat kotipolkunsa muistaa, sen verta innolla juoksi niillä ja haistelusta ei meinannut tulla loppua. Emäntä taisi metsässä pari kyyneltä tiputtaa, olihan paikka meille ollut todella rakas ja helppo asua.




Rakastin sitä, kun aamulla pääsit parin metrin päähän pellolle heittään palloa tai tekemään jälkeä koiran kanssa. Tai sitten kävelet 3min metsä polun alkuun ja kävelet aamulenkin ihan metsässä. Kaikki ne tuoksut ja ihanat juurevat mutapolut, voih..

Käveltiin kantatie 54 reunaa sitten moottoritielle saakka. Matkalla tehtiin pari kertaa jälkeä ihan vain noutokapuloilla ja nakeilla.
Hienosti tyttö muistaa miten tätä 'leikitään' lopuksi alkoi kyllä vähä väsyttää, oltiin me kuitenki aika hyvä lenkki kävelty, ja vettä ei ollut mukana.. Kuvasin videon vikasta hausta jolloin pyysin Caran hakemaan vain yhden patukan.. Koitan saada videon lisättyä myöhemmin, nyt tökkii ja pahasti :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti