torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi uudet kujeet

Heippa 2013, tervetuloa 2014!


Meillä tuleva vuosi tulee pitämään sisällään ainakin

- haukuttomuutta sisätiloissa
- rallytokoa
- uusia lenkkimaastoja
- hierojalla käyntiä
- ruoan muuttumista

Toi haukkuminen on mennyt nyt ihan hulluksi... Tääl saa aina karjua pää punaisena ku ei pysy kuono kiinni. Ei  kuitenkaan yksinään hauku tai isännän ollessa kotona mutta aina kun minä olen (varsinkin kun ollaan koiran kanssa kaksin) niin vahdataan ovella. Oon koittanuit saada Caraa rauhoittuun omaan koppiinsa mut sekään ei tunnu auttavan vaikka onkin 'oma turva paikka'

Rallyssa aloitetaan viiden kerran kurssi kuun lopussa ja loppuu maaliskuussa. Lauantaisin siis toivon mukaan tänne saa taas treenipostauksia! Kesällä haluaisin käydä kisaamassa niin että suoritetaan vähintään hyväksytysti kaksi ALO ja päästään AVO -luokkaan :) Myös agility houkuttelis edelleen kesällä aloitettavaksi, saa nähdä miten koiran selkä antaa periks ja omat työajat.

Lenkkeily on niiiin mälsää samoilla nurkilla. Toivon että kesää kohti reipastutaan ja lähdettäis useammin esim. autolla johonkin missä käydä lenkkeilemässä. Jos vaikka toi stressaaminenkin vähenisi uusien kulmien myötä!

Hieroja on ihan must Caralle. Nytkin pitäis tilata kontrolli kun kultsupennun kanssa painiminen näkyy liiankin hyvin taas alaselässä. En tajua miten koko koira menee oin nopsaan jumiin. Se on vähintään kerta käynti kuussa mut hei no can do.

Ruoka.. ah ruoka.... Oma lempi subjektini on muuttumassa rasittavaksi piipertämiseksi ja laskelmoimiseksi. Koira lihonut raakaan vaihdettua ihan silmissä, påelkään koko ajan ettei saa tarpeeksi ravinteita ja vitskuja ja et ruoka on yksinkertaisesti liian simppeliä.
Ziwi peak on ihan törkeän hintaista. Sitä kuitenkin ostettu 1kg pussi jota tarjotaan nameina ja iltaruoan jatkona.
Suunnitelmissa löytää jokin raakaa tukeva nappula, kohtuu hinnalla, jota annetaan lisänä vaikka ei oliskaan tarvetta mut mun mielestä ihan hyvä ees kokeilla.
Ja tarvittaishan me se arkkupakastin noille luille sun muillekin..

Hei ihanaa alkavaa vuotta lukijoille! Tänään lähden metsästämään Caralle uutta pistolukkopantaa ja valjaita ja illalla mennään vähän treeenailemaan toko liikkeitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti