sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Leudot talvitreenit

Jee meidän rallytoko alkoi!

Meidän ryhmässä tulee olemaan viisi (hui) koirakkoa joista kolme oli lauantaina paikalla - me mukaan lukien siis.

Kara -collie oli tuttuna paikalla ja uutena tuttavuutena meidän kurssilla sekaroituinen (ilmeisesti valkoista sakemannia ja oisko huskya?) Jethro poitsu joka aloittelee harrastuksen alkeita. Virtaa ainakin löytyy, kyltitkin sai heti aluksi kyytiä!

Meidän vetäjä Sari kyseli mitä ollaan puuhattu ja ollaanko menossa kisaamaan. Kieltämättä mua vähän ehkä suoraan sanottuna hävetti sanoa et ollaan vaan kotoiltu lähes koko talvi Caran tassutulehduksen, pissakiteiden ja selkäkipujen vuoksi. Nyt on onneksi vaivat selätetty ja selkää huolletaan joten odotukset on korkealla tulevan suhteen.
Ja jos muitakin kuin vetäjää kiinnostaa niin keväällä olis tarkoitus käydä ne loput ALO -luokat suorittamassa että päästään AVO -luokkaan kisaamaan :)

Koska meidän ryhmä tulee olemaan tasoltaan sangen monikirjava kysyi Sari sopisiko jos hän tekisi joku kerta taas meille kokonaisen kisaradan jota saisi sitten treenata joko kokonaan tai pätkissä. Mikäs siinä, meille kävis vaikka kaks rataa joita suorittaa silleen että toista ohjatusti ja toista 'tauoilla', varsinkin nyt kun meitä tulee olemaan niin monta kurssilla et luppo aikaa jää niin paljon.

Treeneissä taottiin melko helppoa rataa, mutta auta armias kuinka sekoitin spiraalin ja pujottelun! Miten pystyy..
Askel oikealle oli meillä vikalla kiekalla taas ihan utopiaa.. Tauolla Cara kyllä veti hienot liikkeet mutta radalla siitä ei vaan tule mitään. Nyt siis taas 'rapua' kotona naksun kanssa.
Cara veti niin vimmattua tahtia taas että rauhoittumisen kanssa oli jokusen ongelmaa mikä aiheutti sen, että koira pyrki edelle ja jouduttiin vetämään kylttejä uudelleen ihan vain sen takia ettei tule palkattua väärin.. Parin ekan kiekan jälkeen menikin rata jo huomattavasti paremmin kun Cara sai ekat intoilunsa purettua.

Nyt viikko kotitreeniä ja sitten taas ryhmän kanssa takomaan!

Isäntä odotteli meidän treenien ajan autossa niin saatiin vähän kuviakin napsittua






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti