maanantai 12. elokuuta 2013

Hormoonihirviö

Helsingin jälkeen alkoi sitten tintin tiiiiiii.. juoksut!
Kivaa mennä treeneihin torstaina kun paikalla oli 3 uutta kurssilaista (ihanaa vihdoinkin iso ryhmä!)
ja vieraileva pari. Jouduttiin pakoilemaan kaiken maailman autojen ja puskien takana koska paikalla olevat ei tosiaan olleet meille tuttuja ja tietysti uroksiakin mukana. Kiukku

Keskittyminen on nyt sitten mitä on. Treeneissä sitä sai hakea aluksi koko ajan turhautumiseen asti. Naksu jäi tottakai kotiin, hyvä minä!
Hienosti Cara kuitenkin jaksoi. Kävi sääliksi muita kurssilaisia kun Caran pehvasta jäi maahan hajuja ja maahan makuuta piti parilla kyltillä suorittaa, heh he.
Väliajoilla tein Caran kanssa joitain perus rallyliikkeitä ja harjoiteltiin noutoa muovisella kapulalla. Ihme ja kumma sekin pysyi suussa - ehkä hieman liiankin tiukasti kun irti käsky meni kuuroille korville. Hyvä Cara!

No mutta arki jatkuu. Lenkkeily on lähinnä pissojen nuolemista ja kiukuttelua kun pitäis saaha rauhassa kävellä ja töksäytellä matkaa. Olin niin kiukkuinen yhtenä päivänä että käskin avokin viemään koiraa ja lähdin yksin kävelemään 30min lenkin..

Tänään maanantaina Cara on ollut jotenkin ekstra reipas. Jaksoi leikkiä sisällä ja päästiin käveleen tunnin lenkki vanhan asuntomme lähimaastossa melkein moitteetta. Alussa oli vähän takkuilua mutta tietysti kun pääsee pois vanhojen hajujen ääreltä niin on mielenkiintoisempaa jatkaa eteenpäin :-)

Huomenna tiistaina toivon jaksavani treenata jotain ennen torstain ralleja. Ehkä naksulla toko juttuja, noutaminen alkaa olemaan jo niin tylsää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti