maanantai 27. toukokuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä

Vähän jäljessä mutta torstain treenipäivitys tulee nyt tässä

Ilkeän kelin ja emännän väsymyksen takia (keskiviikkona pidettiin työpaikan henksubileet joissa menikin pilkkuun asti) torstain treenit sujui lähinnä rataa takoesa ja ympäristöä nuuskiessa

Meitä oli taas paikalla vain kolme, Cavalier Peppi emäntänsä ja perheen 4-6v Aada tytön kanssa ja Kara-Collie emäntänsä kanssa



Isäntä istui autossa treenien ajan hyvin, hyvin väsyneenä joten saatiin kuvaajakin nyt ekaa kertaa mukaan! Ei tosin uskaltautunut lähelle kuvaamaan joten kuvat on siksi hyvin kaukaa haettuja..

Treenattiin täys pitkää rataa, tai siis lähinnä minä ja Cara taottiin kylttejä kun Peppi tyttö oli loukannut jostain syystä jalkansa ja ei halunnut lähellekkään kylttejä ja innokas Kara -collie sai thdä omaa tahtia emäntänsä kanssa sivummalla silla kaikki keskittyminen oli pikku Pepissä eikä kotaktia juurikaan ollut.

Meidän treenikin muuttui hieman haastavammaksi pienen Aada tytön läsnäolosta. Cara tunnetusti hieman aristaa lapsia, mihin en ole löytänyt vieläkään syytä. Puhuin asiasta vetäjämme kanssa ja pyydettiinkin Aadaa seuraamaan radan mukana jotta saadaan vähän haastetta kylteille.

Hieman hitaammin kyltit mentiin ja toistoja sai tehdä mutta omasta mielestäni todella positiivinen kokemus meille molemmille! Ja Aada nautti kun sai antaa makkara koiralle nameja :) Loppu ajasta Cara jo hakeutuikin hieman enemmän Aadan luo ja haisteli tään taskuja namusten toivossa.



Toisaalta kyllä toivon että tän viikon torstaina saadaan hyvä keli ja ei lapsia 'yleisöön'

Lopuksi vielä muutamia kuvia




Leikittiin vähän


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti