sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Rallytoko ALO 18.5. @ Hausjärvi VIDEO

Lauantaina kurvatiin Erkylän koululle suorittamaan ihka ensimmäinen ralli kisamme ALO luokassa!

Oltiin paikalla ensimmäisinä joten aikaa oli käydä kävelemässä ympäriinsä ennen ilmoittautumista, joka alkoi vasta 30min meidän tulemisemme jälkeen..
Kisaajia paikalla oli noin vajaa 40, päästiin kehään starttaamaan numerolla 142. Oltiin ihka ensimmäiset suorittajat, sillä Caran Läyliäisten vetäjän koiralla oli alkanut juoksu ja parin olisi pitänyt olla ensimmäiset starttaamassa. Vähän tuli jännät paikat!



Rataan tutustuminen oli mielestäni aika hauska kokemus kun noin 30 ihmistä pyörii samalla radalla ja hissuttelee joka kyltille kun täytyyhän sitä ajatella miten oman koiran kanssa kulkee :D Meni vain hermot kun joku kyselee että 'pitääkö tällä kyltillä istua?' hei haloo katso kylttiä ja toimi sen mukaan (niinkuin minäkin MELKEIN tein...)

Rataan tutustumista
Rataan tutustumisen jälkeen oli aikaa joku 15min ennen meidän kisavuoroa. Juttelin Miian (Caran vetäjän) kanssa niitä näitä, ajattelin ettei sitten jänskätä likaa mutta startti alkoi kuin salaman iskusta ja pian pitikin olla jo Lähtö -kyltillä asettelemassa vipeltäjää sivulle. VIDEO ALEMPANA!!!

Radalla meni muuten ok, muutama hassu virhepiste juoksusta, spiraalin väärin lopettamisesta ja uusimisesta ja kirsikkana kakun päällä tehtävän väärä suoritus! Miten voin onnistua kun kyseinen vasen täyskäännös on yksi suosikeistani :D Kieltämättä jännitti tuossa vaiheessa jo ihan tolkuttomasti, olin varma että pisteitä ropisi pois liian hitaasti suoritettujen kylttien takia..


Tulokseksi saatiin siis 85/100p, aika 1.32,89

En ole tyytyväinen tulokseeni koska omasta virheestäni menetettiin tuo 10p :( Kyllä meidän Hyvinkään vetäjä nyt 'riemastuu'. Oli niin innolla lähettämässä meitä kisoihin torstaina..
Parempi keskittyminen siis itsellä ensi kerralla! Koira toimi kuin unelma :)

pisteiden laskua ja kommentointia, kesti ihan hirveen kauan!
radasta kuvaa, en jaksanut sitten yhtään
lähempää kuvia ottaa..
odottelua autolla..
Nökötettiin paikalla aina palkintojen jakoon asti. ALO luokassa palkittiin 3 parasta, tuomarin suosikki (joka oli myös oma suosikkini) ja päivän paras berhandilainen. Voittajalla pisteet 100/100, kakkos ja kolmos sija oli 99/100p ja aika ratkaisi

kisakirjaa noutamassa
Luokkansa parhaat! Hienot suoritukset kaikilta :)

Palkaksi käytiin Caran kanssa kotona sohvalle pitkäkseen pariksi tunniksi löhöämään ja illemmalla tallusteltiin Juppalan lammelle polskuttelemaan. Kyllä oli ihanaa päästä uimaan!

Nyt odotellaan innolla torstain treenejä ja vetäjämme kommentteja kun näkee videon. Tästä on todellakin hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti