torstai 2. toukokuuta 2013

Rallia ja kotona mököttämistä

Jee ollaan päästy muuttamaan uuteen kotiin!

Kaikki on mennyt tosi mallikkaasti, vähän saipi neiti lomailla muuton tieltä Lopella Retun seurana - samoin vapun mutta kyllä täällä kotonakin kelpaa kelliä lattialla.

Treenattu on yksin oloa päivittäin aikataululla 1min-3min-5min-10min-15min ja nyt ollaan jo 30min oltu yksin makkarissa. Hyvin on mennyt tosin namit ei ole olleet niin kiinnostavia kuin ennen: pitää vaa nukkua litistettynä oveen kiinni huoh. Vaikka kyllä ne namitkin on hävinneet sitten muutaman minuutin rauhoittumisen jälkeen!

Tänään olis tarkoitus mennä piakkoin treenaamaan läheisen koulun pallokentälle ainakin 30min rallia (mikäli namit riittää!) ja sen jälkeen täytyisi olla 1h koko asunnossa vapaana yksin. Oon kyllä niin tyytyväinen että Cara sopeutui kerrostaloon sittenkin uudelleen, vaikka onhan tässä vielä tekemistä.
Huomenna pitäis olla jo 1,5h yksin päivällä ja illalla 2h kun mama lähtee töihin ja iskä tulee kotiin.

Cara on muuten lopella ollessaan 'hieman' pulskistunut. Veikkaan et on ollut namukäsi herkässä ja Retun kuppi tarjolla useammin kuin kerran.. murr

Ei siinä muuten mitään muttakun tuosta koirasta on helpompi tehdä lihava kuin solakka. Nyt on muutenkin inhottavaa kun pitää syödä ihan hippusen vähemmän jotta ei stressitaso virity liikaa.

Mulla ei ole vieläkään tietoa missä kameran piuha on, joten malttia vaan kuvapostauksista tykkäävät - kyllä se vielä joskus ilmaantuu ja sitten onkin kuvia taas joka postaukseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti