lauantai 23. helmikuuta 2013

Ei yhtään koiramainen postaus

Noniin, aika kuluu madellen, emäntää stressaa, koira nukkuu vaan ja isäntä on jossain muualla kuin meidän kanssa kotona..


Tänään on työpäivä emännällä ja voin kertoa että hiljaista on. Ihmiset aktivoitukaa ja harrastakaa viikonloppu elämää!

Nyt avaudun sorry
On ollut aikaa pohtia asuntoja, sisustamista ja stressata koiran kanssa eloa - kerrostalossa

Rahatilanne on mitä on eikä paremmaksi tunnu menevän. Meillä yt tähtäimessä pari asuntoa joita käydään kurkkimassa huomenna (jippii!)
Käytiin jo eilen katsomassa yhtä mikä olisi kyllä niin meille tehty, mutta rahaahan sellaisen linnakeen hoitoon tarvitaan.. Kappas vaan

Emännällä onkin nyt ilo kertoa että ihan sama missä asutaan, kunhan kaikki ollaan koolla, naapurit on mukavia ja pihalta pääsee nopsaan pellolle/metsään juoksentelemaan.
          Huomisista asunnoista toinen olisi lähellä aktiivista koiravahtia ellei kahta, koirapuisto lähellä ja työn kannalta rautsika. Mikään ei sijainnin kannalta tunnu väärältä, mut entäs kun kesällä tulee salaojitukset jotka lisää vastiketta?
          Toinen kohde on vain viisi neliötä isompi kuin nykyinen ja siihen tule myöskin remppoja: putkiremonti 5 vuoden sisällä, ikkunat, parvekkeen ovet vaihtoon ensi vuonna jnejne. Muuten asunnossa ei tarvitse tehdään mitään pinnan muutoksia, vain uudet huonekalut.
Seuraavaksi ihania Ikea kuvia, namnamnam!





JOS kaikki menee huomenna hyvin, saadaan tulille ensimmäinen asuntotarjous maanantaina ja eikun odottelemaan. Sitten alkaakin se vimmattu rahan onkiminen, pakkohan meidän on jollain sisustaakkin (miten niin oon koko illan pyörinyt Ikean sivuilla, häh?)..
                  Ja entäs kun ei ole vieläkään saanut sovittua vakkari työpaikkaa vaan hännystelen töissä "p*ska vuoroissa", teen ravintoloille satunnaisia lipunmyyntikeikkoja ja auttelen lähinnä sukulaisia nälkäpalkalla (palkkana ruokaa jääkaappiin/mahaan).

Caraa ajatellen kerrostaloelämä hieman jänskättää, Lahdessa oli niin paha tuo eroahdistus. Mutta nyt tiedetään miten sitä koulia ja alusta asti ollaan valppaina ja toohotetaan toohottamiseen asti.
Inhottavaa kun aluksi katsellaan rivareita (ei ookkaa rahaa), sitten kerrostalojen kolmioita (ei oo rahaaja tarjonta aikas huono) ja sitten vaivutaan epätoivoon ja todetaan että: noh, kai me sit muutetaan kerrostaloon, kaksioon ilman saunaa.. Kaikkea, mitä ei pitänyt tapahtua enää, nyyh

Ja nyt lukijoille haastetta: Jos löydätte jotain Caran näköistä/meidän näköistä pientä kivaa tilpehööriä/tarpeellista tavaraa niin tähän postaukseen voi linkkailla - ideoita otetaan avoimin mielin vastaan!

Ihanaa kun tulee kevät!

ps. Tämmönen löyty kun haki kuvia googlesta "Ikea dogs", nauroin:

5 kommenttia:

  1. Muuttohommat on aina ärsyttäviä, jos ei tahdo millään löytyä sopivaa kämppää. Jostain pitää aina luopua, ei siinä auta kun tehdä listaa, mitkä on pakollisia olla ja mitkä vain toiveita.. Toivottavasti kuitenkin löydätte juuri teille sopivan kämpän! Ei siihen onneksi tarvita kuin se yksi onnistunut osuma. :)

    Itsekin haaveilen, että kun muutto tulee ajankohtaiseksi, voisimme muuttaa rivitaloon tai edes sitten sellaiseen paikkaan, jossa lähellä olisi tuota metikköä, lenkkipolkuja ja koirapuisto. Saas nähdä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi rivarissa on niin kiva asua kun ei rahkeet riitä omakotitaloon vielä :( harmittaa kauheesti ku olin ihan varma että päästään muuttaan keväällä isoon rivariin mut ei, nyt on luovuttu jo niin paljosta

      Poista
  2. Ei muuta kun asp-tiliä pystyyn! :)
    Meillä oli siinä mielessä hyvä tilanne meidän lainanoton kanssa, että mentiin oikeaan aikaan, jolloin korot ja marginaalit oli tosi pieniä, ja lisäks kerettiin välttymään siltä "sinulla pitää olla tämän ja tämän verran rahaa että saat lainaa". Ukolla olis ollu kyllä säätörahaakin, mutta pankkisetä oli meijän kanssa silloin samaa mieltä että yllättävien tilanteiden varallekin pitää olla rahaa, joten päästiin pelkällä takauksella...
    Mä niin tiedän ton fiiliksen, sisustuskuume oih!
    Mä en malttais oottaa että tulee kevät ja pääsen upottaa sormet multaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. asp ei ole tullut pieneen mieleenkään kaks vuotta sitten kun sitä olis oikeesti tarvittu :( nyt vähän liian myöhäistä! meillä onneks sen verran tiedossa et on takaajat valmiina ja meillä pankkivirkailija totes et pystytään takaan niin "pieni" laina omilla bonuksilla jotka kertyy vuodessa.. katotaan jos huomenna sais jalkaa taas enemmän oven väliin, isoja askelia ollaan kuitenki ottamassa :)

      Poista
    2. niii ja sitten piti vielä kitistä et mä joudun tyytymään ikkunalauta kasvistoon, oon niin kade kun teillä on se iso piha ja kaikki!

      Poista