tiistai 8. tammikuuta 2013

Saunova hurtta

Cara on nyt oivaltanut (melkein vuoden asumisen jälkeen) saunan ja sen lämmön varsinkin talvisaikaan!

Cara innostui tästä viikonloppu aktiviteetista jouluisena viikonloppuna kun menimme aamusaunaan avokin kanssa. Cara tulee aina pällistelemään suihkun puolelle joten rohkenin kysäistä haluaisikohan neiti saunaan ja mitä meidän turtles tekeekään? Hyppää kuin vanha tekijä keskimmäiselle lauteelle ja pistää makoiluksi :-) Eikä tuota saa pois lauteilta sitten millään! Jää yksinkin siksi aikaa kun ollaan suihkussa.

Mutta läähätyksen alkaessa ollaan neiti pyydetty käskyllä 'pois' virvoittelemaan, ja kiltisti on lähtenyt makaamaan lattialle vessan oven suuhun.

Pieni saunatonttu <3

2 kommenttia:

  1. Meilläkin toinen koira saunoo, aiemmassa asunnossa se halusi joka kerralle mukaan, nykyisessä tulee aina vain yhden kerran. Olenkin miettinyt, että sitten joskus, jos saunaa remontoidaan, niin uusien lauteiden tulee olla myös alemmalla niin leveät, että koira mahtuu paremmin mukaan ja myös ylälauteiden alle makaamaan(nyt sen on tosi ahdas kääntyä keskitasolla eikä pysty olla makuulla).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä :-) Katseltiin avokin kanssa asuntoja saunalla, yhdessä saunassa oli juuri tämmöiset ihanan leveänt lauteet, mutta harmiksi ei minkäänlaista kaidetta. Mistä sitten johtunee, turvallisuudestahan se on pois. Mutta hyvältä näytti :-)

      Poista