torstai 3. tammikuuta 2013

Rauli ja kehätreenit

Oltiin tänään Caran kanssa Launosissa hyvän ystäväni Sannan luona visitoimassa

Käytiin Caran kanssa pitämässä pienellä parkkipaikalla pienimuotoiset näyttelytreenit Sannalle ja Rauli pojulle, joka onkin ihastuttanut kesällä blogissa lukijoita suloisilla leikkikuvillaan
linkki postaukseen tästä
Kyllä oli poitsu kasvanut, mutta niin ihanan säyseä ja kiltti mies!

Treenailtiin lähinnä kehässä (kävellen rajatun neliön sisällä) ravaamista ympäri, seisontaa, edestakaisin liikettä ja yksinkertaisesti paikalla oloa.
                       Kauheasti koitin tunkea samaan aikaan, jos ensi kerralla vain jotain tiettyä toimea että jäis päähänkin. Onneksi Sanna on ollut reipas koiranomistaja ja tehnyt töitä Raulin kanssa itsekseenkin niin meni kuin vanhalta tekijältä.
Itsekin pääsin Raulia ravatuttamaan, aika surkeasti meni kun oli niin iso koira ohjaksissa, hups heijaa!
                    Cara piti tietenkin tuomarin roolia kehän reunalla ja osallistui itse näyttämään 'malliesimerkkiä' hosuen ja juosten edelläni liikkeissä.. Ehkä mekin voitas alkaa taas treenaan kehäkäyttäytymistä...

Ensi kerralla kuvia kunhan päästään taas treenailemaan!

Pyörittiin jäisellä parkkipaikalla (vai mikä monttu nyt olikaan) n. 45min kunnes Raulin sielua järkytettiin pompan kokeilulla (Raulin mielestä pomppa oli kauhea musta mörkö joka aivan varmasti yritti syödä tämän).
                  Mantteli ei loppupeleissä ollut edes sopiva pienen mastiffi raasun päälle ja poisottaminen vaati taas oman jumppatuokionsa.

Lähdettiin sitten Raulin kotiin vilkaisemaan komeaa Turo poitsua joka piti huolen että Cara varmasti sai leikkiäkseen erimuotoisia paini ja hippaleikkejä sisällä. Paikalla oli myös Toivo kisu, mutta hänestä kuulettekin myöhemmässä postauksessa.

Nyt ollaan takaisin Lopella Retun seurana, illalla päästään vielä kotiin huilimaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti