perjantai 18. tammikuuta 2013

Onni on oma Pomppa

Caran pompan metsästys päättyi ja saatiin käyttöön sopivastinatsaa musta pomppa kokoa 50 pomppa.fi stä



'mamma pliis mä en nyt honaa tätä..
eiks me mennäkään ulos?'

Manttelia ei tulla käyttämään kuin -20 asteen pakkasilla (corgin turkki on sen verta hyvä että tulee kestää pikkupakkasetkin) ja treenien jälkeen autoillessa jotta lihakset ei särje.
                Nyt on treenit suht lällyjä, mutta toiveissa on edelleen agivedot kesällä ja jos sille tielle jäädään on mantteli hyvä tuki treeneissä talvella!

Cara tykkää takista, ja se on todella helppo sujauttaa päälle. Ei valu, n lämmin ja pitää tietysti ihanaa kahina ääntä kylmällä. Ainoana miinuksena on hieman liian pitkät liepeet jotka keräävät vatsan alle hitusen lunta touhutessa. Muuten ollaan oikein tyytyväisiä!

Aijoo ja mammalla on onni olla hyvä anoppi, arvatkaapa mitä mulle tuli synttärilahjaksi :-)

3 kommenttia:

  1. Sori, kännykkä ei näyttänyt tätä. Hienoa, että teidänkin pötkölle löytyi oikean kokoinen pomppa! :)

    VastaaPoista
  2. Mikä on teidän corgin selän mitta? Meidän cardigan-tytöllä on tasan 50m, mutta mietityttää, onko 50cm Pomppa liian väljä, koska on todella laiha tapaus :) Mutta toisaalta saisi peittää hyvin reisikinkut.

    VastaaPoista
  3. Caran selkä on niskasta hännän tyveen baltiarallaa sen 50cm. Oon kuitenkin käyttänyt takkeja joissa selän mitta on 45-48cm. Ja joo oman pompan myin pois tänä talvena juuri tuon löysyyden vuoksi kun eipä siitä paljon riemua ole kun lumet on kokoaika vatsan alla :D
    suosittelen käymään ihan kokeilemassa jossain eläintarvike liikeessä jos joltain löytyisi joku reilumpi 'mäyräkoiramalli'. myös Valton mittatilaustöitä suosittelen kokeilemaan!

    VastaaPoista