keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ajatuksia tammikuulle

Niin se vuosi 2012 kukui ohitse ihan silmän räpäyksessä

Muutettiin Lahdesta Riihimäelle pienempään asuntoon ilman Papua, käytiin parilla kurssilla ja opeteltiin yksin oloa uudelleen. Opeteltiin ihan uudenlainen päivä rytmi ja tutustuttiin uusiin kavereihinkin.


Tammikuussa Caralla alkaa uusi ruokailumenu. Nyt kuvioon astuvat öljyt ja monipuolisempi raakaravinnon vaihtelevuus. Ehkä oma postaus tälle olisi kohdillaan.

14. päivä meillä alkaa kuuden kerran ALO Rallytoko -kurssi Läyliäisissä. Treeneistä postauksia aina kun ollaan käyty. Hieman jännittää miten sujuu, onhan kurssin ohjaajana sama henkilö kuin oli meillä syksyllä Tokossa. Onneksi ralli on paljon rennompaa ja kivempaa.
                   Jatkossa aijotaankin osallistua enemmän rallytoko kursseille, aina vain kun on mahdollisuus :-) Ja ehkä jos joku onnistuu meitä houkuttelemaan niin lähdetään kesällä jonkin tason kisoihin kokeilemaan

Tammikuussa on vielä ajatuksena täydentää päivä rytmiä aikataulullisesti. Meidän päivärtymiin on kuulunut lähinnä nukkumista ja lenkkeilyä muutaman kerran päivässä hyvin epäsäännöllisiin aikoihin. Katsotaan miten edistytään! Tästäkin oma postaus naputeltavissa myöhemmin.


Uutuutena tälle vuodelle on vielä "Caran omat postaukset" joissa Cara kertoo itse kuulumisiaan. Nämä tulevat olemaan kursivoituja tekstejä blogissa. Matte kun kertoo niin pitkäveteisesti ja ympäripyöreästi asioita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti