torstai 4. lokakuuta 2012

Treenit

Huh huh että tuli rallitottiksessa HIKI!

Meitä oli tällä kertaa tosiaan yhteensä kolme paikalla treenailemassa: me Caran kanssa, sitten sekarotuinen Ada joka oli viimeksikin touhuissa mukana ja nyt vielä joku bishon friseen näköinenrotuinen poitsu Manu, aika söpö vesseli, tuli vaan kauheasti mieleen Papu :-)

Päästiin tekeen kahta erilaista rataa Caran ja Adan kanssa muutamaan kertaan, tehtäviä oli semmoiset 7. Manu treenaili samalla radalla emännän kanssa mutta osa liikkeistä oli eri kuin meillä, heillä oli ilmeisesti aiempaa kokemusta ja tähtäävätkin kisoihin asti.

Cara taas mennä viipotti jo pitkällä emäntää edellä ja niin että ruokakin pääsi luiskahtamaan väärään kurkkuun loppuvaiheilla. Joo me tosiaan tarvitaan treeniä tossa keskittymisessä ja tahtia pitäis tiputtaa puoleen, hups
Mutta kivaa oli ja taas saatiin rakentavaa palautettava ja vinkkejä vetäjältä! Huomenna pitäis loput namit kuluttaa tohon tahdin hidastamiseen ja sivulla pysymiseen.

---

Tajusin päivällä että, herttinen sunnuntainahan olis kotipaikkakunnalla mätsäri! Oon kyllä ihan unohtanut.. Mutta sinne silti, ehkä huomenna olis hyvä treenailla sitäkin pihalla

Huomasin äsken kun kotiin tultiin, että Cara antoi nostaa pöydälle paljon reippaammin ja pysyi pöydällä liikkumatta ja uskalsi nostella korviakin. Häntää vielä ei suostu pitämään rentoutuneesti mutta.. Olisko tää nyt semmoista luottamuksen ansaitsemista? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti