maanantai 3. syyskuuta 2012

EHEL Match Show @ Riihimäki 02.09.2012

Mä vaan halusin lähteä ja mehän kanssa lähdettiin 2 tunnin yöunilla Caraa viemään näytille uuden eläinlääkäriaseman järjestämään mätsäriin. Hintaakin tuli huimat 5e joten tätä keikkaa mä voisin pitää pelkkänä harjoituksena!

Cara oli ihanan rauhallinen koko tilaisuuden ajan (paitsi tietty kasvattajaa ja tän koiria oli pakko tervehtiä niin vimmatusti et unohti taas miten siinä hihnassa pitikään olla mutta eipä tuo mitään) ja jos jotain negatiivista pitää sanoa niin tuomari, kehä ja kehänssä kävely

Cara päätti että maman namit ei oo hyviä, joten kehässä tuoksuvat pentujen pissat on mielenkiintoisempia. Tuomarille ei kuitenkaan näytetä hampaita kun ne namit haisee siellä hupparin taskussa (?!)
Ja kiitos meidän terrierimix parin omistaja: kun meidät kutsuttiin pöydälle niin päätit sitten nostaa sen oman koirasi siihen eikä me päästy ollenkaan? Että ihan kiva, eikä tuomarikaan näyttänyt välittävän mikä sekoitti pakkaa entisestään.

Saatiin sitten sininen, mitä on jo pikkusen liikaa Caran kansion välissä - en kyllä väitä etteikö koira olisi harjoituksen puutteeltaan sitä ansainnut tällä kertaa!

Sinisten kehässä oli noin 10 koirakkoa. Caran kasvattaja sijoittui cardi uros Sasun kanssa sinisten toiseksi. Punaisissa mukana oli pemu neito Lime omistajansa kanssa joka oli sitten punaisten kuudes, hienosti meni!

Seuraava mätsäri olisi sitten 23.9. Hyvinkäällä, nähdään ainakin doggeja ja paljon! Ja jos tuo parin viikon päästä alkava tottis ja rallytokokin auttais tohon katsekontaktin luomiseen.
                               Nyt aijotaan sitäpaitsi treenata kehäkäyttäytymistä vähintään kerran viikossa, alkaa toi nouto ja esineruutu sujua jo niin hyvin :-)

Kuvia tulee kunhan saan ukon puhelimesta siirreltyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti