tiistai 7. elokuuta 2012

Topenolla

Lähdettiin tänään maaseutumaisemiin Caran kanssa. Käytiin visiitillä tätini luona, jonne kummisetäni on tuonut kymmenpäisen lammaslauman majoittumaan pihamaille.
                  Cara raasu tietysti ensin säikähti kun lampaat ei haukkuneetkaan aidan takana vaan möllöttivät isona kasana hiljaa ja lähtivät karkuun kun niitä koitti mennä katsomaan lähempää. Pieni tärinäkin oli havaittavissa, mutta ääntä Cara ei paljoa käyttänyt. Muutama hassu haukahdus vain pääsi ja sitten vain puuskutettiin kun mamma ei päästänyt heti lähemmäs.
                  Joka kerta kun koiran sai rauhoittumaan niin pääsi muutaman askeleen edemmäs aitausta. Aidan luona lampaatkin olivat jo tottuneet ajatukseen niitä iloisesti haistelevasta saunajakkarasta ja tulivat oikein läheltä kurkkimaan.

Lammastreffien ja tädin remontoidun talon tsekkauksen jälkeen suunnattiin kilometrin päähän enoni mökille. Mökillä ihmeteltiinkin sitten pientä somaa taloa ja kokoajan ruokapöydästä ja jääkaapista tippuvia herkkuja ja ennen lähtöä pääsi vielä kahlailemaan ihanan lämpimässä rantavedessä. Kyllä ollaan tänään ulkoiltu!

Ja joka kerta kun tuonne sukuloimaan lähtee niin tulee hinku siitä omasta pienestä pirtistä peltomaisemineen. *huokaus*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti