maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pika päivitys

Hiljaista on ollu blogissa, työt puskee ja koneella ei kerkeä kuin maksut maksamaan jos niitäkään!

Ollaan oltu Caran ja avokin kanssa lähinnä kotosalla. Juoksut on loppu ja täällä suunnitellaan jo viikonlopun 2v synttäreitä :-) Taidetaan käydä ainakin koirapuistossa ja veneilemässä ja yöksi anoppilan mettään telttaan, hui! Kunhan Retu ei halua meidän kanssa telttailemaan niin kaikki on hyvin, sanon minä..
Samoin meidän pitäisi Caran kanssa käydä tässä lähiviikkoina kaveria moikkaamassa ja tämän suurirotuista laumaa. Sannan jengiin kuuluu Sekarotuinen Turo, Lapinkoira Maija ja uusin tulokas bullmastiffi Rauli jonka näkemistä odottelen innolla ja varmasti Carakin.

Oltiin Juhannuksen jälkeen hoitamassa Retua anoppilassa. Kävin ensimmäistä kertaa 10 vuoteen niin suuren koiran kanssa lenkillä. Sai kyllä vähän komentaakkin mutta hianosti Retu oppi ettei mun kanssa kannata 1) vetää eteen tai taakse 2)jäädä kökkimään ojaan 3)päättää millä puolella kävellään

Joo kyllä tässä alkaa taas Clumberginspanielikuume nousta.. Tietenkään avokki ei ole niin ilahtunut rodusta ("se on ruman näköinen!") joten täytynee pitää vielä bokseri hyvällä kakkossijalla.

28.7. olis sitten Mätsärit kotipaikkakunnalla, sinne lähdetään ainakin taas harjoittelemaan näytillä oloa joten nyt on hyvä aloittaa treenitkin kun juoksut on ohi ja on jotain mihin tosiaan treenata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti