perjantai 27. heinäkuuta 2012

Let's mennään!

Huomenna olis pitkästä aikaa mätsärit tytyn kanssa. Saa nähdä mitä tulevan pitää kun harjoittelu on jäänyt vähälle, siinä missä toisten koirienkin kanssa treffaaminen

Aamulla päästiin hyvään aikaan lenkkeileen, tuli koko ajan koiria vastaan ja Cara tietysti intopinkeenä haluis vaan leikkiäpomppiariehua kohdalla vaikka pitäis vaan nätisti ohittaa. Lupasin, että elokuun alussa kun pidän muutaman viikon vapaita, niin kävellään koirapuistoon jos avokki ei suostu sinne viemään. Ja olishan se muutenkin ihan terveellistä kävellä tuolla keskustassakin kaikkien chihujen haukuttavana..

Mutta tosiaan viikonlopuksi mennään Lopelle Retua vahtimaan ja huomenna olis se mätsäri, johon tosin Retu ei lähde mukaan - miksköhän?

Toivottavasti toi pöydällä olo sujuis nyt paremmin kuin viime kerralla kun Cara on päässyt sitä treenaamaan kasvattajansa kanssa. Jokseenkin helpottunut olo itsellä kun on huomannut että Cara on pöydällä paljon turvallisemmin mielin ja korvatkin pystyssä!
Toissapäivänä treenasin nakein pihalla seisomista paikoillaan ja tuloksena oli hengenahdistusta Caralla kun oli niin ihanaa kun sai namia ja mamma vähä pisti hommiin.. No ne treenit jäi lyhyeen ja nakit jäi taskuun..

Eli näillä mennään, toivottavasti nähtäis huomenna paljon tuttuja ja uusiakin tuttavuuksia! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti