tiistai 19. kesäkuuta 2012

Paketti VipStoresta

Erämessuilta nappasin mukaan VipStoren esitteen, täytyy myöntää että aikas kattava valikoima! Tilasin Caralle vähän kesäpuuhailtavaa, vitamiinia ja jotain hömpää hömppää ihan vain hyvän hinnan vuoksi. No joku 70e sinne sitten meni että humpsahti mutta koira oli ainakin innoissaan uusista leluistaan!
Netissä luki että toimituksessa menee noin 10 arkipäivää mutta meidän paketti tuli ainakin 3 päivän kuluessa, ja vielä ilmaiseksi kotiin kuljetettuna :-) Kiitos hyvästä palvelusta!

Messuilla käytiin muutenkin vähän eläimellisimmillä pisteillä. Caraa ei ollut valitettavasti mukana kun on tuo juoksu päällä. Tutustuttiin myös Julius K-9 valjaisiin, joihin säästelläänkin nyt rahaa että saadaan sellaiset kuin itse halutaan (viimeistään jouluksi!)

Mutta tosiaan alla hieman koostetta mitä meidän paketista tällä kertaa löytyi:




AVAA TÄÄ JO MAMMA!!


"Ja noidenko pitäis nyt sit olla terveellisiä?"

"Hei jee tääl oli lelujaki!"

"Mama näytä tätä!"

Ihmettelin mihin tää uus Kvingo lelu oli hävinnyt mutta
pian kuulinkin selän takaa jo muovin rapinaa..


Levoton nakki haluis jo pelaa




Uusi aktivointipeli, vähän joku käynyt jo
tökkimässä nenulla ennenku kuvia pääs ottaan..



Avokki koittaa epätoivoisesti neuvoa toista sählää
Kvingo
kongin tapainen aktivointilelu jonka voi täyttää nameilla
 
Lohinameja (85% lohta)



Tän ostin kylläkin ihan selkeestä kokeilunhalusta.
Jos kokeilis tiputtelun loputtua kun Retua
ollaan menossa moikkaan

Ainiin ja ostettiinhan me Caralle Järvenpään mätsäristä saamalla lahjakortilla Hurtta Recuen pinkit pelastusliivit Mustista&Mirristä. Täytynee napsia kuvia kun mökiltä tullaan :-)

6 kommenttia:

  1. Vink vink, en ole kyllä varma onko oikea tuote mutta voihan nämä jo jouluksi ostaa lahjaksi jo nyt? http://www.zooplus.fi/shop/koirat/hihnat/valjaat/juliusk/195839

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, ei ole ihan se meidän malli ;) Tarrojenkin kanssa täytyy vielä miettiä kun on niin paljon valinnan varaa, hihi!

      Poista
  2. ihana Cara, toinen ihan tohinoissaan "tää paketti oli varmaan mulle, onhan siellä nameja????" :D
    pitäis itekin tilata vipstorelta tavaraa, yks tuttu on niiden edustaja, ehkä pitää kääntyä sen puoleen...
    ps. nähdäänkö Caraa jossain näytelmissä nyt kesällä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cara on vähän tommonen höpö :) Suosittelen kyllä tilaan tuolta! Joillain edustajilla on jopa kovemmat hinnat kuin netissä, kannattaa vertailla!

      Tosiaan Caralla on nyt juoksu, heinäkuussa vissiin kuvautetaan ja sitten pitäis vielä jonkinlainen titteli napata ennen pentuja joita on alustavasti kaavailtu tän vuoden talveksi, saa nähdä :) Onkos Siruliinu menossa taas näytille?

      Poista
  3. oiiiiiii, pentusuunnitelmia, ihanaaaaa! joko teillä on poju tiedossa? eiii en kestä, ihanaa :)

    mä oon käyny kasvattajalla kurkkimassa ihanaisia pemu ja cardipentuja, ja mekin ollaan jo ihan suunniteltu et sit kun nakki on ainakin sen 2v niin vois miettiä niitä pentuja. Tosin siihen on aikaa, kun toinen ei oo täyttänyt vielä vuottakaan :D

    joo, ilmoittauduttiin Mäntsälän näytelmiin, kun se on tässä lähellä. mulla kun ei oo hirveetä hinkua lähteä minnekään kauas koiranhäkkien ja tarvikkeiden kanssa yksin kun tuo miekkonen tuskin lähtis mukaan. Joten nää lähiseudun näyttelyt saa kelvata, eikä näissäkään nyt ravaamalla ravata. Loppuvuosi näyttääkin näyttelyiden osalta aika tyhjältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tai ainakin kun viimeks kasvattajan kanssa oli puhetta niin tämmössiä höpötettiin :D ei oo tosiaan vielä lyöty mitään lukkoon ja miehiäkään ei oo päästy ihmetteleen vielä

      Caran kasvattajalle tuli juuri ihana blue merle cardi, mun sydän suli jo pelkkien kuvien perusteella <3

      Eiköhän me törmäillä jossain näyttelyssä. Saattaa olla et meki lähdetään avokin kaa iha vaan katteleen joskus ilman omaa koiraa :)

      Poista