tiistai 17. huhtikuuta 2012

ABC -puskajussi

Jee, meidän muutto on nyt saatu päätökseen ja vielä tarvis vain muutamat hyllyt asennella/ostaa. Samoin takapiha kaipaa aitaa, jotta pikkuneiti saa oman pihan kesäksi :-)

Päivitelläänpäs sitten hiukan:

21.4. lähdetään Järvenpäähän mätsäriin treenaamaan
5.5. Harjavallassa on Caran ekat kansainväliset, joihin lähtee kasvattajansa kanssa tavoittelemaan jonkunsortin titteliä

Ja lisäksi mainittakoon, että neiti on laihiksella mahansa takia. Ollut ainakin ruoka.aikaan kotona ellei useamminkin norkoamassa pöydän alla, krhmhm. no tässä on onneksi vielä muutama viikko aikaa ennen noita Harjavallan kisoja, kerkeää hyvin.
Ja vielä kun saadaan nuo karvat pöllytettyä niin saattaa lihakset tulla paremmin esiin (tai ainakin itse toivon niin hartaasti).

Caralla on ollut kauheita ongelmia lenkillä kun ei ole enää lunta maassa, no okei tänäänhän tuota satoi mutta meinaan suuria kinoksia joissa pyöriä. Neiti kun on niin rakastunut tuohon lumeen että pakko aina päästä pyörimään kun mahdollista. Eipä tuo ole vielä hoksannut ojissa virtaavia puroja. Kesällä meinaan lumen sijasta hyödynnetään oletettavasti jokaista vesilätäkköä..

Meillä on nyt ihanaa kun päästään tien toiselle puolelle ABC takaiselle pellolle/metsään juoksemaan ja lenkkeilemään. Paljosti tilaa, joten vaikka paikalla olisi (ja useimmiten onkin) muita lenkkeileviä koirakoita on aina mahdollisuus lähteä eri suuntaan ja useimmiten koirat kuitenkin kuuntelevat tänne käskyä - niinkuin Carakin.






pupu jussi

"Mamma mä en nyt ihan tajua mitä se "yli" -käsky tarkoitti?"

"Mamma mä tuon sulle lohdutukseks tän ihanan kepin!(?)"


Takaisinpäin tullessa kyllä hypytki onnistu, huoh
Pojoing!


Ihana lihava leidi <3

Oltiin lähdössä pois niin löytyi ihana, mutainen joki..

..josta ei millään malttanut lähteä pois


Löytyihän se pieni suolainen lumikasakin kotimatkalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti