torstai 29. maaliskuuta 2012

Tauko

Joo elikkäs vaikka lukijamääräkin on taas kasvanut viikon aikana yhdellä (ihanaa!) on pakko tähän väliin päivitellä, että blogi meneepi pienelle katkolle muuton ajaksi :-)
Riippuu tietysti kuinka nopeasti saavat meidän netin siirrettyä uudelle paikkakunnalle ja miten tavaroiden purkaamiselta keretään!

Papu lähti eilen isän ja tämän naisystävän luokse, siis ihan virallisesti asumaan. Hieman tuli suru puseroon autoa pakatessa, mutta sovittiin että tulevat meillä käymään kerran kuussa tai me käydään sitten näiden luona kyläilemässä jos eivät itse lähde. Kyllä oli työtä viimeisinä päivinä kun piti kirjoittaa eeposta Papun hoitamisesta, ruokinnasta ja lenkkeilyttämisestä! Ja jos eivät noudata niin tulee tukkapöllyä! :-D Kyllä kuitenkin sen verran luotan että tekevät niinkuin on pyydetty.

Cara oli tietysti yhtä pettynyt kuin mekin illalla kun ei Papua enää sisälle tullutkaan.

Pikkuneiti kuuntelee
Tänään illalla viiletetään anoppilaan Caran ja avokin kanssa. Huomenna haetaan avaimet käteen ja viedään jo joitain huonekaluja uuteen kämppään, jee!
Caran viikonloppu ja ensiviikon alku kuluukin sitten anoppilassa Retun kanssa. Itse täytyisi varmaan motivoitua lähtemään molempien kanssa metsään. Hitto vaan kun ei Retua voi oikein vapaana pitää (miehet...)

Huhtikuun alulle on luvassa ainakin täysin uudistunut blogin ulkoasu, uusiin lenkkipolkuihin tutustumista, ruokavalion uudistamista, lisää näyttelypulinaa ja harjoituksia ja aloitanpahan hullunkurisen kurssien etsimisenkin Toko ja Rallytoko mielessä.
Teho toko/agi päivä olisi ollut 5.4. Riihimäen kennelmajalla, mutta enpä tuonne keskellä viikkoa kykene lähtemään, pyh!

Ihanaa maan ja märän nurmen hajuista kevään alkua kaikille tasapuolisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti