tiistai 13. maaliskuuta 2012

Parkkipaikan valloittajat

Kyllä, olen nyt ihan innoissani tästä sunnuntain mätsäristä ja olen päättänyt lähteä joka toinen päivä Caran kanssa lähiostarin (kuolleen sellaisen) parkkipaikalle treenaamaan tottista ja vähän kehäkuvioita. Taustahäiriötä saadaan läheisen päiväkodin pihalla leikkivistä lapsukaisista ja ohi kulkevista ihmisistä, jotka usein jäävät hetkeksi myös katsomaan että "mitähän hittoa noi sählää?"

Aamulenkki oli tänään mitä onnistunein (kiitos pikkuloman anoppilassa Retun kiusattavana)! Koirat ei vedelleet mihinkään päin vaan kävelivät lähestulkoon koko ajan vierellä. Papu nyt vähän mamoili mutta se onkin saanut turpiinsa joltakin eilen.. Päässä on pieni valkea laikku jonka alla pilkottaa rupi, ei mitään havaintoa mistä on tullut mutta veikkaan että on vain leikkinyt rajummin Caran kanssa tai sitten "pikku" Retu on kävellyt vanhan ouvan ylitse :-D Kaikkea sitä..

Lenkistä vielä! Päästin Caran noutajataluttimesta vapaaksi mettälenkillä. En paljoa katsonut tuleeko ketään ja Cara ampaisi ohitseni. No ihan kuulolla oli koko koira sillä yhtäkkiä lähitalon autokatosten vierestä käveli nainen dobberimixinsä kanssa ja Cara haukahti mutta jäi aloilleen. Ei tarvinnut todeta kuin että Cara pois ja koira oli jo tulossa luokse. Kerran tuuppasin kaulalle kun meinasi lähteä takaisin ja sen jälkeen Cara käveli kyllä koko vapaana olonsa aivan jalassa kiinni, jes! Näitä lisää!

Tosin mahtaa myös osaansa tehdä tuo lievä leikkiuupuminen, mutta silti olin niin tyytyväinen :-)

näin meillä pusutellaan!

Papulla taitaa olla muuten kuurokausi menossa, ei paljoa kiinnosta totella mitä kukakin käskee vaan tekee ihan selkeästi kaiken taas oman mielen mukaan. Vanhus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti