torstai 29. syyskuuta 2011

Ruopankadun vierailulla

Käväistiin eilen kaverin kämpillä moikkaamassa kaverin kämppiksen hassun hauskoja koiria Hulda- whippettiä ja Vilja - nahkista, kyllä oli riemu aikamoinen koko kompanialla! Menimme keskustaan iltapäivä bussilla jossa matka sujui melkeinpä mutkitta, Caraa kun vain tuppaa harmittamaan kun kukaan bussiin astuvista ei tule ikinä moikkaamaan jalkotilassa kuikuilevaa nappisilmää.

Aluksi Vilja oli sitä mieltä että "Apua mikä kakara! Ei kai toi tule meille?!" mutta kun perille päästiin niin Caralla oli kova kiire leikkimään molempien kanssa aina iltamyöhäiselle saakka. Olin myös hyvin yllättynyt miten yleensä niin hulivili Hulda saattoi rauhoittua niin nopsasti ja yritti muitakin saada vain nukkumaan. Suunnitelmat voivat kuintenkin joskus pettää ja pahasti..


Hulda&Cara
ainokainen lelu jonka kanssa lystiä kyllä riitti!


Vilja & Cara
ajatella että Vilja on Caran pituinen ja samanpainoinen
mutta hiukan vain korkeahkompi :-) 
konkkaronkka  

Vähän kyllä olisi keskittymistä saatava harjoiteltua Caran kanssa, neiti kun ei malttanut edes juoda vierailullansa.. huoh
Samoin lenkkeily perille oli aikamoinen fiasko kaikkine spurtteineen ja leikkimisyrityksineen keskellä suojatietä, eli varmasti oltaisiin saatu jonkinlaisia vaaratilanteita aikaan jos vain olisi antanut niin käydä.

Tämän päivän neiti onkin vain löhöillyt kotona, leikkimisestä ja riehkumisesta ei ole tietoakaan mutta nälkä on kyllä ja kova!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti