tiistai 27. syyskuuta 2011

Papun syystrimmi ja kirpparilöytöjä

Viime viikolla saapui Petenkoiran tarvikkeesta pitkään haikailtu trimmikone. Öljyilyjen jälkeen oli pakko iskeä kone karvoihin kiinni ja hyvää jälkeähän moisella sai aikaan!

ennen

jälkeen
 Andiksen trimmaukone ylitti kyllä odotukset, mielestäni sopii loistavasti juuri harrastelija käyttöön kun ei tuota meidän vanhusta sen pahemmin ole trimmauksissa käytetty vuoden aikana. Terän koko oli sopiva, turkki ei jäänyt liian pitkäksi eikä sillä ihan puliakaan saanut - hyvä niin. Koneen mukana tuli 5 erikokoista klipperi osiota, mutta tuntuu ettei meillä tarvitse käyttää kuin 1,3mm 1,5mm kokoisia.

Koska syksy jo häämöttää käytiin seuraavana päivänä kirpparilla etsimässä Papulle ihan vain lasten vaatteita. Kokoa oli todella vaikea arvioida mutta 50snt sai tällaisen hulppean Nalle Puh villiksen ostettua! Hehe. Paita sopi muuten loistavasti myös Caralle :-)

 

joku ei tainnut tykätä tuliaisestaan?

lapsonen
Papulta löytyy onneksi jo fleecehaalari ja topattu fleecemantteli, mutta toivottavasti törmään vielä vuorattuun sademantteliin ja joihinkin hassun hauskoihin koirien t-paitoihin, kohtuu hintaisina!

Caralle löytyi kirpparilta "hätähousut" juoksuajalle. Hieman pienet kyllä mutta jos tilatut eivät kerkeä saapumaan ennen sitä niin näitä voi käyttää nykyisten perus mustien likaantuessa.


vaippahousuinen kakara

pikkuhousu poseeraus

Olen törmännyt jo hyviin nettikaupoihin joista voisi tilata pienten koirien vaatteita. Osassa koot ovat vain chihuille tai siitä muutaman sentin suuremmille koirille, mutta joistain löytää jo 38 säkäiselle käppänällekkin vaatteita.

Onko kenelläkään kokemuksia koirien vaatteista, niiden tilauksista ja luotettavista sivuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti