torstai 22. syyskuuta 2011

Hermolomaa odotellessa

Täällä odotellaan malttamattomina Papun "lomille lähtöä". Kunhan vielä Peten Koirantarvikkeesta saapuu loppu viikosta trimmauskone ja rouva saadaan vihdoin siistittyä. Papu lähtee tällä kertaa maalle asustamaan anoppilaan.

Caran kanssa tämän muutaman viikon loman aikana olisi tarkoitus sosiaalistua taas lisää (tilauksessa bussimatkoja kavereille ja keskustaan, sekä Lahden alueen eläinliikkeisiin) ja törmäystilanteitakin pitäisi harjoitella kotikoulutuksen yhteydessä. Pikku pulmana vain tämä alkava juoksu...
          Mörkökausi kun on lähtenyt käyntiin, eli pimeällähän ei voi olla kauhistelematta mitään liikkuvaa ja kovat äänet säpsähdyttävät meidän pikku neitiä.

Viikonloppuna olisi kyllä mätsärikin Riihimäellä mutta saa nähdä jaksetaanko lähteä aamusta liikkeelle, kotiviikonloppuhan meillä oli taas suunnitteilla mutta..

© weheartit.com

ps. kävin eilen kaverin luona kyläilemässä ja käytettiin tämän kämppiksen koiria Hulda whippettiä ja Vilja lyhytkarvaista collieta pihalla. Nyt olenkin sitten ihastunut hollanninpaimenkoirien sijaan vinttikoiriin, jaiks!

© koirarodut.org


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti